Logo Kragerø Installasjon

Her kan du lese mer om

Våre tjenester

Solenergi

I Kragerø Installasjon AS har vi sterkt fokus på hvordan vi kan bidra til det grønne skiftet. Med vår kompetanse, logistikk og brede produktsortiment er vi en totalpartner for deg som ønsker å jobbe med grønne løsninger! Om du ønsker å komme i gang med solenergi, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Varmepumpe

Fordi en varmepumpe bruker fri energi fra luften til å hente ut varme, er det en perfekt løsning for husholdningsoppvarming. Et varmeanlegg styrt av en Daikin-varmepumpe leverer perfekt varme og komfort hele året, selv når det er minusgrader ute. En Daikin-varmepumpe reduserer strømregningene dine og CO2-utslipp, så det er bedre for budsjettet ditt og miljøet.

Daikin varmepumper er innovative kvalitetsløsninger for å møte behovene til boliger, kommersielle og industrielle kunder. Daikin benytter sin varmepumpeekspertise til å lage Daikin Altherma-serien med husholdningsvarmeløsninger. Varmepumpene er tilgjengelige for å passe alle slags eiendommer – nye og gamle, store og små.

Daikins kommersielle varmepumper inkluderer Daikins multiprodukter, vRv-er og kjølere, som tilbyr svært effektiv oppvarming samt kjøling. Med industrielle innstillinger, leverer varmepumper også enestående prosesseffektivitet for å møte nøyaktige krav for industriell oppvarming og kjøling.

For mer informasjon om installasjon av Daikin varmepumper i Kragerø, kontakt Kragerø Installasjon!

EL-sjekk

Er det lenge siden du tok en EL-sjekk av boligen din? Vi kartlegger hele ditt elektriske anlegg. Du får tilstandsrapport og vi kommer med råd om hvordan du kan spare strøm uten å måtte fryse. Husk at selv små feil på el-anlegget kan bli kritisk.

En av de hyppigste årsakene til brann i Norge er dårlig vedlikehold av det elektriske anlegget. Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i henhold til gjeldende sikkerhetskrav. I praksis betyr det at erstatningssummen etter en eventuell brann kan bli redusert, selv etter at du har flyttet fra boligen.

Der avstand fra el-entreprenør til kunde overstiger 10 km tur/retur, kommer normale transportkostnader i tillegg til tilbudsprisen.

Du betaler kun kr. 2500,- eks. mva. for en full EL-sjekk av boligen din. Er du medlem i Huseiernes Lamdsforbund, Tryg eller Falck får du 300,- i rabatt på EL-sjekk hos oss. 

Elektriker

Vi utfører alt av elektrikerarbeid til lands og til vanns, både for privatkunder og bedriftsmarkedet. 

Du kan nå oss hele døgnet på telefon: 950 91 400

Belysningsanlegg

Kragerø Installasjon AS lever alle typer belysningsanlegg i alle størrelser. Vi tilbyr også drift og vedlikeholdsavtaler. Våre kunder er bedrifter, offentlig sektor, privatpersoner, organisasjoner, lag og foreninger.

Vi leverer blant annet:

 • Veilys/gatelys
 • Parkbelysning
 • Brobelysning
 • Lys til parkeringsplass
 • Arenabelysning
 • Belysning til fotballbane
 • Lekeplass og ballbinge
 • Lysløyper og stier
 • Fasadebelysning
 • Havn og båtplassbelysning
 • Områdebelysning

Elbil

Kragerø Installasjon AS er en naturlig samarbeidspartner for alle tjenester relatert til elbil.

Etter hvert som utbredelsen av elbiler øker, vil mye av ladingen skje i private hjem. Nye elbilmodeller har mulighet for raskere lading ved bruk av høyere strømstyrke. Det er viktig å være klar over at lading av elbiler i enkelte tilfeller kan føre til uønskede konsekvenser for strømnettet. Derfor anbefales det å kontakte en installatør når det skal installeres ladeutstyr for elbil.

Det er viktig at det elektriske anlegget er i god stand, slik at varmgang og personskader unngås. Lading av elbiler foregår over lengre tidsrom med samme effekt. En kontroll av det elektriske anlegget for å unngå brannfarlig varmgang er derfor å anbefale. Alle kabler og komponenter fram til ladeuttaket må være dimensjonert for å tåle den aktuelle ladestrømmen.

DSB, NELFO, NEK og Norsk elbilforening har utarbeidet en veileder om elbiler. Denne veilederen er nyttig for alle som planlegger og monterer ladeutstyr for elbiler. 

Rådgivning og inspirasjon

Kragerø Energi Installasjon leverer fremtidsrettede løsninger. Snakk med oss om LED-belysning og smarthusløsninger.

Vi er forhandler av flere anerkjente leverandører innen lyskilder. Snakk med oss om riktig belysning både inne- og utendørs. Vi har gode alternativer til tradisjonell belysning innen LED. Se i katalogen til sg-as.no.

Som huseier har du mange valg med hensyn til innredning, møblement og estetisk uttrykk. Det gjelder også innen strøm og elektro-installasjon. Du som kunde kan velge løsninger blant mange leverandører, utseende og funksjon. Stikkontakter, lysbrytere og lignenede kan tilpasses og leveres i mange varianter. Vi har løsningene – valget er ditt!

Kragerø Energi Installasjon har gjennom mange år valgt sine leverandører på bakgrunn av kvalitet. Våre produkter holder god kvalitet og tilfredstiller alle krav. Er det noe spesielt du lurer på eller spesielle produkter du vil vite mer om? Kontakt oss for mer info!

Adresse

Bråteveien 7, 3772 Kragerø

Telefon

+47 950 91 400

E-post

post@krageroinstallasjon.no

Kontaktskjema

Les mer om vårt bidrag til Kragerø
This is default text for notification bar